ПРИМЕНА НА МЕТАЛИТЕ - ЗЛАТО, БАКАР, АЛУМИНИУМ, ЧЕЛИК

Тема: Метали и неметали
Наставна eдиница: Дали сите метали се исти
Одделение: 8 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели